torsdag 7. januar 2010

Ja, så var julen overstått, men dog...


Det er deilig å sitte inne om kvelden med tente lys over alt, mørkt og iskaldt ute med den fine hvite snøen som glitrer i månelyset. Denne stemningen som vi har nå om dagen skal vi langt tilbake i tid for å finne her på vestlandet! Rett og slett nydelig er det!


Sånn har vi det i kjøkkenkroken vår hver dag etter fire :)


Mitt lille førjulsprosjekt! Har tatt meg lang tid å komme i gang med opphengingen. Bildene har lagt klar lenge, men så var det liksom litt tiltak å få dem opp på veggen. I hodet mitt har de hengt der lenge, men for et puslespill. Vet ikke om jeg er helt fornøyd med komposisjonen, men her skal det være plass til flere bilder både i høyden og bredden. Mulig jeg må flytte litt om på de etterhvert, men det blir nok ikke denn uken...


Alltid koselig å få vist frem alle de fine julekortene som dumper ned i postkassen i desember! Tusen takk til alle som har sendt oss fine bilder av skjønne barn, eller bare en hyggelig hilsen! Elsker julekort!


Her har vi virkelig kost oss, og har mange kosestunder i vente! Godstolene fra ikea har allerede blitt et favorittsted for både oss og gode venner. Ikke få ganger vi har endt med å sitte fire stykker fordelt på to stoler, to puffer og en ekstra stol. Fine ammestoler er det og forresten!


Vel, disse måtte komme med i innlegget. Laget de på skolen for 16-17 år siden. Mamma har hatt de fremme hver jul, og i år kom de min vei. Kunne ikke annet enn å sette de i vinduskarmen, kunne jeg vel?

Vel overstått jul alle sammen, og ha et riktig godt nytt år!!

1 kommentar:

Marta / Livet på landet sa...

Takk for veldig hyggelige kommentarer inne hos meg:) Morsomt at vi har laget oss fotovegg omtrent samtidig da:) Din var jo kjempefin!!
Litt av et arbeid å få den opp ja... Så det overlot jeg til mannen:) Han har hengt bildene opp med gipsoppheng (som helt sikkert ikke heter gipsoppheng, men noe helt annet:))

Synes det er fint å kunne samle fotografier slik! Etter at vi fikk barn får jeg jo ikke nok bilder av de på veggen! Jeg har blitt akkurat slik jeg alltid har sagt jeg ikke skulle bli!:) Tidligere kunne jeg ikke forstå hvordan folk kunne "tapetsere" veggene med barnebilder! Og nå gjør jeg akkurat det samme:)

Tror nok vi hadde hatt mye til felles i det virkelige liv også! Så kanskje våre veier må møtes en gang:)

Var gøy å se nye bilder fra dere! Huset deres ser kjempeflott og veldig koselig ut:)

Håper du får en fin fredag og en herlig helg!
Jeg sitter her og ser ut på det fantastisk vakre været! Men så er det litt for kaldt til å ta ut lille Liam på snart fem uker. Så da holder vi oss inne. I dag også...