onsdag 13. januar 2010

Herlig omtale

For litt siden gjettet jeg rett svar i en konkurranse, laget av den ivrige bloggeren i Åpent hus. Hun har stadig mange flotte innlegg om alt mulig innen design, arkitektur, innredning, oppussing av møbler fra både sitt eget, venner og families hjem og fra inspirasjon fra rundt omkring.

En vet aldri hva som kan dukke opp i hennes blogg, men pass på: En kan bli avhenging av Åpent hus, for hun har en egen evne til å gi oss små hint om hva som skal presenteres i "neste innlegg", og da MÅ en jo bare svinge innom å lese neste gang!

Takk for en inspirerende blogg, og premien for å ha gjettet rett i hennes lille utfordring, var altså denne flotte omtalen!
Se bare her:

Åpent hus presenterer Kristines Mariero

4 kommentarer:

Marta / Livet på landet sa...

Leste omtalen hennes, og den fortjente du absolutt!!:)
Og jeg er enig med henne - håper du kommer med flere innlegg! Er alltid så gøy å se bilder fra huset deres:)

Lindus sa...

Så fin blogg du har :) gøyt å se den ekstreme forvandlingen på huset ditt!
ha en god helg.
-Lindus:)

Åpent hus sa...

Hei igjen du! :) takk for artig omtale! :) Hvis jeg skal få lov å komme med en liten ønskeliste, så vil jeg veldig gjerne se mer fra både stua, gangen med takvindu, kjøkkenet og barnerommet! pliis? :) Ellers likte jeg veldig godt kommentarene dine til Georg Jensen-innlegget mitt. Vi to er helt på linje der! Har ikke ansett meg selv som noen GJ-fan, men den derre lysestaken satt døra litt på gløtt, kan du si. Men fortsatt ingen GJ-stæsj ankommet her! :)

Siddismamma sa...

Så flott blogg du har, spennende å se forvandlinge av huset ders. La megtl som følger jeg.

Siddismamma :)