torsdag 12. mars 2009

Det nærmer seg innflytting med stormskritt!

Ja, det gjør faktisk det! Kan se ut som om det blir i månedsskiftet en gang! Veldig mye som skjer nå om dagen. Ventilasjon og vannbåren varme er kommet, sammen med platene som skal ligge under varmen. Deretter kan parketten legges, vegger tapetseres og finishen komme på plass. Venter enda på baderomsflisene, så det blir kanskje det som kan utsette det hele.
Arbeidslysten er fortsatt, og utrolig nok, tilstede!


Her er Terje sitt favorittrom i huset - TV-stuen. Vent til dere får se lyseffekten som kommer bak denne veggen. Han har selv laget skapdørene, og sideveggene blir tapetsert med et litt spenstig tapet. Gutterommet...


Og jenterommet! Her blir babyjenten sitt rom etter at minstebror har fått bodd seg inn der litt i påvente av sitt eget rom i gamledelen. En liten vask inni et skap er vel ikke å forakte?


Litt mer av samme rommet. Tatt fra døråpningen.

Kjøkkenet, sett fra spiseplassen og opp mot stuen

Ut mot frokostplassen vår! Parketten er på vei inn i hus!

Kjøkkenet, dørene inn til gjesterom og kontor mot spiseplassen
Nå begynner kjøkkenet å bli mer fullstendig og! Mangler håndtak, men ikke helt lett å bestemme seg...

Og slik har vi det på badet nå om dagen.....! Ingen varmekabler som dere sikker forstår ut fra bildet, og et stort hull ned i kjelleren hvor pipen skal komme. Den blir murt opp i disse dager, men det skal sies at det en VIRKELIG må legge godviljen til for å trives hos oss i disse dager. Vi er seriøs nedtelling til et nytt bad står klart!

2 kommentarer:

Borte Bra - Hjemme Best sa...

Ojojojojoj, så gøy med oppdateringer :) I LOVE IT

Det ser skikkelig bra ut! Helledussen så fint dere får det!

:)Anette

Loppeline sa...

Herregud så bra det blir!!!! Som jeg gleder meg til å komme på besøk! Hehe:) Stakkar dere som må ha så kjipt bad da:) Vært noen falluhell så langt? Så fint at dere kommer lørdag! Gleder oss! OG tusen takk for tips om kopper! De var jo SÅ søte!!
Klem