søndag 1. februar 2009

Og litt til bilder som mange har ventet på!


Her er vår kommende walk-in garderobe på soverommet! Gleder meg!
I hallen får vi en innebygget benk med skuffer til oppbevaring av dill og dall til barna. En fin plass å sitte ved påkledning eller bare for å sitte ned å åpne den mest spennende posten ;)
Døråpningen i venster bildekant :) er døren inn til et av barnerommene. Vår walk-inngarderobe ligger bak den innebygde benken.


Vinduet lengst inn i rommet er soveromsvinduet vårt. Døren til soverommet kommer midt på veggen med innsatt skohylle. Vinduet til høyre er det store vinduet ved siden av ytterdøren.


Et bedre inntrykk av hvordan kjøkkenet kommer til å bli. (Benkeplaten skal ikke stå på skrå sånn nei, men står sånn nå fordi den ikke er festet) Åpningen til høyre for høyskapene er inn mot matboden. Bildet er tatt fra spisekroken.


Kjøkkenet sett fra stuetrappen. Koketoppen kommer midt på øyen, og vasken kommer under det nærmeste vinduet. Borte ved de 4 røde kontaktpunktene kommer et skyveskap.

6 kommentarer:

Loppehjemmet sa...

Ååååå, så flott det blir! Heldiggris som får bygge hus altså! Gleder meg til å komme på besøk!

Anette sa...

Joooohoooo, så gøy med oppdateringer ;) Si ifra når jeg skal svinge med i malerklærene ;) Kjempegøy å se på bilder!!

MER MER MER MER :)

:)Anette

Tita sa...

-Gratulerer med flott eksteriør og jeg aner kun kor flott det skal bli hos dere. For en innsats!

Skulle du gjort dette på heltid..?

Takk for lånet av Terje i dag. Jeg ser frem til hva vi kan få til i lag,

Ps. Håper du er i god form og tar deg en "mariero" innimellom takene :)


Gunn

Anonym sa...

Hei Kristine, morsomt å sjå korleis ideane dine har tatt form - frå modell til snart ferdige rom. Dette ser lovande ut! Eg følger med...

Gro på HIB

Silje sa...

så flott det blir :) kjøkkenet ser ut til å bli veldig bra! Visste ikke at man kunne få sånn treplate ned på siden på ikea kjøkkenet. kan jeg spørre hvor mye det kostet da? vi planlegger litt selv og da er det greit å vite;P lykke til videre! huset ser ut til å bli kjempe flott. jeg elsker funkis!

Marta sa...

Kjempestilig med den innebygde benken og skuffen i gangen!!!