mandag 19. juli 2010

Åpent hus

Ja, Åpent hus! Her kommer noen av de forespurte bildene rett før vi setter kursen mot syd!

Her er vår herlige lampe i stuen. Den henger over salongen og gir et veldig fint lys og kaster fine skygger på veggen. Veldig glad for denne lampen, som kommer fra ikea.
I gangen vår, har vi denne benken. Den er super å sette seg ned på når man kommer og går, og er et fint sted å slå seg ned når vi ser gjennom dagens post.

Skuffene rommer barnas småplukk av votter, luer, sjal og tynne ytterjakker. Samt andre ting som ender oppi der i tide og utide...



Også takvinduet vårt i trappeoppgangen. Dette gir lys ned mot kjøkkent, som er utenfor høyre bildekant, og en ser himmelen fra stuen som ligger oppe i venstre bildekant. Bildet er tatt fra trappen og opp.

Samme takvindu sett fra toppen av trappen (ikke ferdig malt - mangler en omgang med sandpapir først...)

Også ett til fra stuen. Denne halvveggen er skillet mellom stue og kjøkken. Veldig greit å lukke litt igjen, samtidig som man har god kontakt mellom rommene.
Vimplene er fra Maileg, og ble egentlig hengt opp til pynt i forbindelse med 1 års-dag, men jeg synes de er så søte, så de får henge litt til...!

God sommer alle! Nå tar vi en etterlengtet ferie til varmere strøk! Gleder meg til å lese mange flotte innlegg i bloggene deres når jeg kommer hjem :)

4 kommentarer:

Åpent^hus sa...

kjære Kristine!
Skjønne bilder og flotte løsninger - tusen takk for titten!!

god tur til varmen
vi følger etter seinere i uka!! :)

klem fra Åpent hus

1001natt sa...

Skulle gjerne sett mer av lampen din på det siste bildet, den så veldig fin ut!!

Jorid + NOE Blog sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet

Anonym sa...

Hei hvor kommer den fine bladtapeten fra?

Mvh

Astrid