mandag 19. juli 2010

Åpent hus

Ja, Åpent hus! Her kommer noen av de forespurte bildene rett før vi setter kursen mot syd!

Her er vår herlige lampe i stuen. Den henger over salongen og gir et veldig fint lys og kaster fine skygger på veggen. Veldig glad for denne lampen, som kommer fra ikea.
I gangen vår, har vi denne benken. Den er super å sette seg ned på når man kommer og går, og er et fint sted å slå seg ned når vi ser gjennom dagens post.

Skuffene rommer barnas småplukk av votter, luer, sjal og tynne ytterjakker. Samt andre ting som ender oppi der i tide og utide...Også takvinduet vårt i trappeoppgangen. Dette gir lys ned mot kjøkkent, som er utenfor høyre bildekant, og en ser himmelen fra stuen som ligger oppe i venstre bildekant. Bildet er tatt fra trappen og opp.

Samme takvindu sett fra toppen av trappen (ikke ferdig malt - mangler en omgang med sandpapir først...)

Også ett til fra stuen. Denne halvveggen er skillet mellom stue og kjøkken. Veldig greit å lukke litt igjen, samtidig som man har god kontakt mellom rommene.
Vimplene er fra Maileg, og ble egentlig hengt opp til pynt i forbindelse med 1 års-dag, men jeg synes de er så søte, så de får henge litt til...!

God sommer alle! Nå tar vi en etterlengtet ferie til varmere strøk! Gleder meg til å lese mange flotte innlegg i bloggene deres når jeg kommer hjem :)

5 kommentarer:

Åpent hus sa...

kjære Kristine!
Skjønne bilder og flotte løsninger - tusen takk for titten!!

god tur til varmen
vi følger etter seinere i uka!! :)

klem fra Åpent hus

1001natt sa...

Skulle gjerne sett mer av lampen din på det siste bildet, den så veldig fin ut!!

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet

Anonym sa...

Hei hvor kommer den fine bladtapeten fra?

Mvh

Astrid

rsgoldget sa...

Enjoy playing runescape game is probably the causes whilst the most important reason I think is that players may acquire runescape golds and also help him as well as your woman to be able to level up swiftly.Pertaining to Players players, RSorder will explain some thing slower but beneficial using Crafting or Smithing skillcape which supplies revenue like Players precious metal for your requirements most
Runescape 3 Gold

Gold 4 RS