søndag 12. april 2009

Vi har flyttet inn!!

I natt var vår første natt på nye soverom, og vi sov godt alle mann! Vi mangler enda vann i den nye delen, så vi må fortsatt bruke det gamle kjøkkenet og badet, men vi holder ut til tirsdag når rørleggeren kommer. Han har i alle fall lovet oss vann til da!

Guttene ligger for øyeblikket på samme rom, ved siden av vårt. De var kjempefornøyde da de kom hjem fra dagstur i går og fant ut at sengene var flyttet inn der, samt noen nye fine Expedit-hyller til lekene deres, som ble sirlig sortert før leggetid. De var veldig flinke til å flytte leker fra gamlerommet og ned i det nye, og velge ut det vi kunne legge bort og gikk med på å kaste småting som var ødelagt (noe som tidligere har vært svært så vanskelig...) Litt spente var de da de la seg, så det ble litt sent, men godt!

Alle måltider inntas ved kjøkkenbordet med en fantastisk utsikt, og TV-stuen har vært i bruk noen kvelder allerede!

Nå bare gleder vi oss til vannet kommer, slik at vi får det enda mer ferdig. Er fortsatt litt vanskelig å holde det rent, ryddig og fint, da vi til stadighet må tråkke inn i den gamle delen hvor alt ser ut som en skikkelig byggeplass!

Bilder kommer senere.... den som venter på noe godt...!

Ingen kommentarer: