torsdag 28. august 2008

Det ble en laaang ferie...


Her ryker soveromsvinduet vårt...! Det er per i dag tettet med papp og er ikke noe syn sett innenfra. Gjemt bak gardinene!
Fruen selv kjører minigraver! Meget skummelt, da den var på nippet til å velte flere ganger... I alle fall kjentes det sånn ut...! Var garantert ikke så risikofylt som jeg følte, men dog.

Vi var lenge uten internett hjemme, men nå er jeg i gang igjen. Det har skjedd en del, men det var to ukers arbeidstørke her hjemme, fordi vi ventet på Dynamitt-Harry som lot vente på seg... To uker etter avtalt tid startet han, og nå, etter to ukers arbeid, er han mer eller mindre ferdig. Eller har han bare holdt på en uke...? Går litt i spinn. Det er nå uansett blitt utført noen titalls sprengninger, da det viste seg at alt der hvor garasjen kommer, var berg. Godt å vite at det ikke er myr i alle fall, for å finne noe positivt med det.

Terje har hatt rørlegger her, som har bidratt med tanker om hvordan vi skal legge kloakken, og Terje har koblet og styrt på. Nå kan vi gå på do uten å spørre om det ender der det skal, og alt er bare fryd og gammen!

Vi er nesten vindusløse per dags dato. Begge soverommene er uten vinduer, kjøkkenvinduet, baderomsvinduet og vinduet igangen har jo lenge vært bygget inn i tilbygget (altså ingen sikt noe sted) og vinduene mot hagen er de eneste som fortsatt er intakt. De nye vinduene er levert og står i hagen og venter på å bli montert. Terje satser på det som helgearbeid.

Ellers er alt nesten klart til gulvstøping til garasjen!! Armering etc. blir lagt i nærmeste fremtid!

Ingen kommentarer: