fredag 27. juni 2008

Etter en liten lekkasje...


I dag og i går kveld var det lekkasje på bad og kjøkken. På dette taket med grå papp (badet) kom det inn vann da presenningen ikke dekket nok. På hjørnet over vinduet på det andre taket kom det også gjennom vann. Det gikk heldigvis helt fint! De står her i vår kommende TV-stue og mot skogen blir det terasse. Regnet kom litt tidligere enn varslet, og det var litt for mange åpninger. Måtte sette noen bøtter her og der, og dekke med plast inne, men etter at det ble lagt på en svær presenning, sluttet det å dryppe. Disse åpningene var en del av første kritiske fase, hvor vi skulle få til overgangene mellom tilbygg og gammel del.

Nå er Terje og lillebror Jørgen i gang med å legge bjelkelaget til terrassegulvet over de kommende barnerommene, som i dag er kjøkken og to soverom. Deretter må de sette opp stueveggene, før de kan legge sponplater over hele huset. Dette går unna!
Klokken 22 på kvelden fra samme punkt! Altså har vi sol lenger på kvelden enn det vi har nå!


Reisverket som begynner å komme fint på plass. Helt til høyre kommer Tobias sitt rom, badet skal komme ved siden av det, og bygges ut i det tomrommet mellom de to vinduene. Den store åpningen i reisverket blir trappeåpningen.

Ingen kommentarer: