søndag 29. juni 2008

Dag 6!


Sånn ser det ut fra veien i dag. Det stykket med presenning er ca den bredden som skal være på det nye tilbygget som skal skråstilles mot den eksisterende garasjen i front her (som skal rives). Den store vindusåningen oppe til høyre blir vinduet inn til terrassen. Altså skal den delen av terrassen være litt skjermet for nordavinden!


Tatt fra andre siden av det vinduet. Blir nok en lun og deilig krok. Rommet innenfor er TV-stuen.


Åpningen til terrassedøren inn til TV-stuen.


Ivrige gutter nyter utsikten fra terrassen i det nydelige været vi hadde i går!


Alle nabobarna oppe for å hjelpe å ta bort gammelt loftsgulv!


Sant det ser bra ut!? 1/4 av taket er revet bort, og støtter er satt opp for den delen som ble "alene". Bjelker og sponplater lagt ned i det som skal bli TV-stuen, samt litt i den kommende stuen.Sett fra andre siden.

Helgen har gått strålende! Mye er blitt gjort, og i går jobbet Terje alene hele dagen. Vi hadde noen ivrige barn som hjalp litt til i en liten periode, og det var jo kjekt for de! Kveldsmaten nøt vi oppe på taket/gulvet under presenning, da det var siste sjanse til å bruke loftstrappen. Nå er den tettet igjen ovenfra, så eneste mulighet til å komme opp nå er via stige, noe som resulterer i færre besøk fra de små. Guttene syntes det var stas å ta melk og brunostskivene med opp der og høre på pappa sin arbeidsradio mens vi spiste.

I dag har Jørgen vært her i noen timer og hjulpet til med å få opp reisverket til veggene i øverste etasje.

1 kommentar:

Pappa sa...

Hallo Kristine!
Her har det virkelig skjedd mye på kort tid. Dere har vært utrolig flinke. Det blir spennende å følge med på utviklingen. Håper det blir mange fine dager framover slik at arbeidet går lettest mulig.
Vi snakkes!
Klem fra pappa og Elin.