søndag 9. mai 2010

Til søte små nurk!


En god venninne fikk tvillinger i mars, så de fikk noen små strikkeplagg av meg. For å si noe om størrelsene, så passet luene perfekt på en litt stor appelsin...! Jeg har strikket i tre-tråds ullgarn fra Nøstebarn.
Oppskriftene fant jeg i strikkeboken : Myk start

Nydelig liten strikkebok med mange herlige små oppskrifter med veldig fine forklaringer!






fredag 7. mai 2010

Småting på kjøkkenet

Har endelig fått summet meg til å få lagt over noen bilder på PCen som har trådløst nett. PCen med bildene er stasjonær og enda uten internett, så det går litt trådt med nye bilder, men her kommer altså noe av det jeg har hatt lyst til å vise frem.


Egenproduserte englekopper i hvit leire med tekst risset inn i. I den nederste er teksten: "Den største glede du kan ha, er å gjøre andre glad"


I samme "serie" laget jeg en kubbelysholder og en vase. Lærte litt ulike teknikker i leire! Knallgøy!! Hjertene er av porselen.


Får jeg lov å presentere Papingugle de la Dolle?! Denne laget jeg på skolen for to år siden! Mange som synes den er litt glorete - min mann deriblandt. Men jeg liker den, og synes den har sin egen personlighet :)


Her er kjøkkenvinduet vårt i vinter! Elsker bursdagskalenderen i høyre hjørnet som kommer fra Berthas oldebarn! Veldig bra plassert, synes jeg selv. Ser den flere ganger om dagen.


Jeg elsker orkidéer, og har noen stykker på kjøkkenet! De trives visst veldig godt her, for samtlige har kommet tilbake! Denne er nok min favorittfarge for øyeblikket!Tok bildene da det var snø ute, men likte bildet godt!