søndag 1. februar 2009

Og litt til bilder som mange har ventet på!


Her er vår kommende walk-in garderobe på soverommet! Gleder meg!




I hallen får vi en innebygget benk med skuffer til oppbevaring av dill og dall til barna. En fin plass å sitte ved påkledning eller bare for å sitte ned å åpne den mest spennende posten ;)
Døråpningen i venster bildekant :) er døren inn til et av barnerommene. Vår walk-inngarderobe ligger bak den innebygde benken.


Vinduet lengst inn i rommet er soveromsvinduet vårt. Døren til soverommet kommer midt på veggen med innsatt skohylle. Vinduet til høyre er det store vinduet ved siden av ytterdøren.


Et bedre inntrykk av hvordan kjøkkenet kommer til å bli. (Benkeplaten skal ikke stå på skrå sånn nei, men står sånn nå fordi den ikke er festet) Åpningen til høyre for høyskapene er inn mot matboden. Bildet er tatt fra spisekroken.


Kjøkkenet sett fra stuetrappen. Koketoppen kommer midt på øyen, og vasken kommer under det nærmeste vinduet. Borte ved de 4 røde kontaktpunktene kommer et skyveskap.

Bilder!


Her er et bilde av modellen jeg har laget i arkitekturpapp. Husker ikke om jeg har hatt bilde av den før. Dette er i alle fall kjøkkendelen, med arbeidsrom, gjesterom/bad, terrasse og matbod. Trappen går opp til stuen.


På dugnaden så huset sånn ut på utsiden.


Fra en ny vinkel!


Litt mer av modellen. Her stuen og tv-stuen. Dette er rommene som ble malt på dugnaden.

Kjøkkenet vi har valgt: Ädel hvit fra ikea. I åpningene kommer stekeovn(er) mikro og muligens en kaffemaskin som Terje ønsker seg. I skapene til høyre og venstre for åpningene kommer kjøleskap og frys.
Stuen ferdig malt ett strøk! Tak og vegger!
Noen av arbeidskarene!!
Resten av gjengen! En av matfruene mangler, ellers tror jeg alle er representert! Super gjeng altså!!
Baksiden av huset (eller forsiden som Terje liker å kalle den!)
Jo, her var siste matfruen også :) og dugnadsfolkene nyter lunsjen som ble servert - her i kjøkkenet!
Kjøkkenet på god vei til å få alle skuffer på plass.
Har flere bilder, men det var mange nærbilder av familie og venner på de bildene, så legger foreløpig ikke ut de her.