mandag 26. januar 2009

TUSEN TAKK FOR HJELPEN!!

Det var helt supert fremmøte i Repelen på lørdag, og MYE ble utrettet! Tilsammen 21 personer deltok i løpet av dagen, de fleste fra 10 til 18, mens noen var der fra 11-12 og utover. Det var stor arbeidsvilje og pågangsmot blant alle de fremmøte, og her er noe av det som ble utført:

(Nevner ikke navn da dette er en åpen blogg. Dere vet selv hvem dere er som gjorde hva.)

- Drager til terrassetak ble nesten helt ferdig, og er klar til å lage pergola
- Stuen og tv-stuen ble malt to strøk på både tak og vegger!
- Kjøkkenet ble montert (nå mangler bare hvitevarer, benkeplate, håndtak og foringer)
- Taket over kjøkkenterrassen ble ferdigstilt med hull til downlights
- Bakveggen ble nesten ferdig kledd (yttervegg)
- Det ble satt inn vindu i det gamle kjøkkenet, som skal bli soverom, og jammen kostet de ikke opp etter seg og satte bord og stoler på plass igjen inne :)
- Det ble laget en ny provisorisk vegg mellom ny og gammel del, slik at den kan benyttes når vi flytter inn i den nye delen
- Skap ble skrudd sammen, og trappene ble platet inn med gips på opptrinnet
- Hele underetasjen ble isolert (tak og vegger) og plastet og lektet
- Alt av søppel rundt HELE huset ble bært i tilhenger og kjørt bort. To turer til Rådalen med full tilhenger og lasteplanet på pick-upen.
- Maten ble servert etter å ha blitt tilberedt av to venninner i deres hjem. (Først lunsj, så deilig gryterett med tilbehør litt senere på dagen)

Håper ikke jeg har glemt noen arbeidsoppgaver her nå, men dette må jo sies å være en HEL del!

Etterpå var det ølservering og annet snacks, samt kake med 34 lys og stemningen var veldig god! Festen varte i alle fall til de sene timer, og alle virket fornøyde med dagens innsats!

Bilder kommer!!

søndag 18. januar 2009

Noen nye bilder


I dag!

Det er snart tid for dugnad i Repelen, og jeg gleder meg til å se hva man kan få utrettet i løpet av en sånn dag!! Blir sikkert litt 1-2-3 oppussing-følelse når det står på.


Stuen etter første lag med sparkel


Terje sitt drømmerom - TV-stuen! Her er veggen hvor sofaen skal stå. Veggen med det rare i!

Spiseplassen på kjøkkenet. Under de vinduene som ikke går til gulvet er planen at det skal stå en "daybed" av et eller annet slag - ellers skal vi ha et passelig stort spisebord.
Kjøkkeninnredningen begynner å komme på plass! Mangler et hjørneskap borte under vinduet, og øyen midt i blir 90 cm bred. Den borterste vegggen med de 4 røde kontaktpunktene skal kles igjen av et stort veggskap med skyvedører. Den åpne plassen under vinduet til høyre skal romme oppvaskmaskin, og vasken kommer rett under vinduet! Kanskje kommer skuffer og hylleplater på plass på dugnaden?